Afscheid nemen is loslaten. Afscheid nemen is voor mij vooral met andere ogen naar vandaag en morgen kijken. En daarom heb ik een externe tekstschrijver gevraagd mijn teksten van 2007 te redigeren. En dat deed ze. En tot mijn grote verbazing kwamen er teksten die niet pasten bij de opdrachten die ik de laatste jaren gedaan heb. En die niet vertelden wie ik ben, waar ik goed in ben, en vooral: wat ik leuk vind om te doen. Het verbaasde me, dat ik ondanks de website de mooie opdrachten heb gekregen de laatste jaren.
Dat lag niet aan haar, zij werkte met wat ze van mij kreeg.

Bedankt Suzanne Bergman en Jan Hoving voor de frisse start waarmee ik op zoek kan naar een nieuwe opdracht in het nieuwe jaar. Want ook van mijn huidige opdracht bij ABN AMRO neem ik afscheid. Het nieuwe vervoersbeleid staat en ik wens het team Mobiliteitsmix veel succes met de volgende stappen op weg naar een duurzaam, transparant en flexibel vervoersbeleid.